Over mij

Ik ben Tanja de Boer. Ik ben moeder van Bram(7) en Max(3). Bram was een onrustige baby die overdag bijna niet sliep, alleen als hij in de draagzak zat. Speurend op het internet naar informatie en oplossingen zoekend, kwam ik het boek 'Baby in een Droomritme' van Stephanie Molenaar tegen. Het klonk als muziek in mijn oren, dus dat boek heb ik gekocht. Met de hulp van de lactatiekundige, de osteopaat en het boek is Bram uiteindelijk een vrolijke, blije en goed slapende baby geworden. De droomritme methode die in het boek staat beschreven gaf mij veel houvast. Bij iedere nieuwe fase weer een nieuw ritme.

Warme groet,

Tanja

Diploma_Tanja.jpg.jpg

Vier jaar later werd Max geboren. Na drie weken had ik de lactatiekundige en de osteopaat weer ingeschakeld. Max was op zich een relaxte baby, maar ook wat onrustig. Voor mijn gevoel werkten we niet naar een ritme toe maar er juist verder vanaf. Nu ik mijn opleiding heb gedaan en nog veel meer kennis heb opgedaan, ben ik ervan overtuigd dat ik Max heb kunnen behoeden voor veel tranen en veel leed. Als ik niet had ingegrepen had hij waarschijnlijk reflux ontwikkeld. Door mijn ervaring met Bram heb ik voor Max het verschil kunnen maken.

En dit gun ik andere ouders ook. Daarom ben ik slaapcoach geworden voor al die kleintjes die wel wat hulp kunnen gebruiken en voor al die ouders die weer willen slapen en genieten van hun kleine wondertje.

Ik werk als zelfstandig coach, maar dat betekent niet dat ik het allemaal alleen doe. Ik heb veel contact met een aantal "Droomvrouwen", collega slaapcoaches . We helpen elkaar en vergroten elkaars kennis. Op die manier zijn we nog beter op de hoogte van de laatste trends, onderzoeken en ontwikkelingen op het gebied van slaapcoaching. Een fijne steun in de rug dus!